Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Overgewicht hond tegengaan

Yamipets biedt hondeneigenaren een ruime keus in kwalitatief hoogwaardige hondenvoeding. Onze producten bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten en zijn onder meer goed om overgewicht van uw hond te voorkomen en te verminderen.

Afvallen noodzakelijk

In sommige gevallen is het nodig dat uw hond gewicht gaat verliezen. Hierbij is een goede voeding van groot belang. De Yamipets V.C.D. hondenvoeding draagt bij aan de directe verbranding van het opgeslagen vet bij uw hond. Uw hond krijgt wel alle belangrijke vitamines en voedingsmiddelen binnen die er voor zorgen dat uw hond gezond blijft. Dit product is aanbevolen door dierenartsen en daarom uitermate geschikt voor het voorkomen en verminderen van overgewicht bij uw hond .

Tevens vindt u naast Yamipets V.C.D. ook andere producten in ons assortiment die specifieke klachten zoals atopy en atrose kunnen bestrijden en voorkomen.

Op zoek naar gezonde voeding?

Wilt u ook het beste hondenvoer voor de bestrijding van het overgewicht van uw hond? Yamipets heeft voor u passende voeding ontwikkeld. Voor meer informatie over onze producten kunt u het contactformulier invullen of een bezoek brengen aan één van onze verkoopadressen.