Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Natuurlijke kattenvoeding tegen specifieke klachten

In samenwerking met mede-fokkers, voedingsspecialisten en professoren heeft Yamipets natuurlijke kattenvoeding weten te produceren welke bijdragen aan een betere gezondheid van uw kat.

Afgestemd op uw kat

Yamipets
heeft een ruime keus in natuurlijke kattenvoeding welke de klachten van uw kat kunnen verhelpen en voorkomen. In de Natural Care Medik-Pets producten zitten geen chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen en helpen bij struvietvorming en allergieën.

Daarnaast kunnen wij u ook verscheidene Natural Cat Care producten bieden voor de dagelijkse natuurlijke voeding van bijvoorbeeld jonge kittens en oudere katten. Wij hebben voor elke kat een passende natuurlijke kattenvoeding die aan de wensen van uw kat voldoet. Ook deze Natural Cat Care producten dragen bij aan de gezondheid van uw kat.

Natuurlijke kattenvoeding bestellen?

Wilt u ook het beste voedsel voor uw kat? Dan is de natuurlijke kattenvoeding van Yamipets de juiste keus voor u en uw kat. U kunt de door u gewenste producten kopen bij één van onze verkoopadressen in Nederland. Voor vragen of meer informatie kunt u het contactformulier invullen of u kunt bellen met 0485 38 23 24 voor advies over de beste hondenvoeding.