Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Natuurlijke hondenbrokken voor een optimale gezondheid

Bij Yamipets staat de gezondheid van uw hond centraal. Daarom hebben wij met fokkers, voedingsspecialisten en professoren natuurlijke hondenbrokken ontwikkelt welke bijdragen aan een goede gezondheid van uw hond.

Gezonde hondenvoeding

Yamipets
heeft verschillende soorten natuurlijke hondenbrokken geproduceerd voor onder meer puppy's en volwassen honden. Daarnaast zijn er verschillende smaken en bevat deze gezonde hondenvoeding geen chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen. De natuurlijke hondenbrokken van Yamipets zijn uitermate geschikt voor de dagelijkse voeding van uw hond en zullen de gezondheid van uw hond goed doen.

Naast de bovengenoemde hondenbrokken heeft Yamipets ook natuurlijke hondenbrokken die specifieke klachten zoals overgewicht en nierproblemen kunnen verhelpen en voorkomen. Dankzij de samenwerking met voedingsspecialisten worden de natuurlijke hondenbrokken van Yamipets aanbevolen door dierenartsen.

Natuurlijke hondenbrokken bestellen

U kunt onze gezonde hondenvoeding bestellen bij één van de vele verkoopadressen in Nederland. Vind hier de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt . Voor meer informatie vult u het contactformulier in of belt u met 0485 38 23 24 .