Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Kattenbrokken online bestellen

Yamipets heeft in samenwerking met de voedingsdeskundigen en professoren kattenvoeding ontwikkeld. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van de kattenbrokken die wij aanbieden.

Natuurlijke voeding

De kattenbrokken van Yamipets bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen . U kunt bij ons kiezen uit Natural Care Medik-Pets voeding welke speciaal ontwikkeld zijn voor specifieke klachten van uw kat. Daarnaast vindt u bij ons ook Natural Cat Care brokken voor gezonde dagelijkse voeding voor uw kat. Zowel voor de jonge kitten als volwassen katten hebben wij passende kattenbrokken die een gunstig effect hebben op de gedragskenmerken en fysieke eigenschappen van de kat.

Verkoopadressen

U kunt de natuurlijke kattenbrokken van Yamipets kopen bij één van onze vele verkoopadressen in Nederland. Vindt hier uw dichtstbijzijnde winkel waar u onze Yamipets kattenbrokken kunt kopen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via 0485 38 23 24 of vul het contactformulier in.