Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Yamipets - Het lekkerste honden- en kattenvoer!

✓ Natuurlijke honden- en kattenvoeding
✓ Tot 90% vleesgehalte & glutenvrij / graanvrij
✓ Op basis van wetenschappelijk onderzoek ontwikkeld

✓ Aanbevolen door retailers, dierenartsen en breeders
✓ Gemakkelijk online bestellen of via jouw dierenspeciaalzaak
✓ Sparen voor extra korting met Yami points

Afgestemde honden- en kattenvoeding

Bij Yamipets is er voor iedere hond en kat in iedere levensfase het juiste honden- en kattenvoer te vinden. Of de hond of kat nu een pup/kitten is, volwassen is of iets ouder, Yamipets honden- en kattenvoer is zo samengesteld dat het voldoet aan de kwaliteit die de dieren nodig hebben. Met Yamipets krijgt jouw hond of kat alles voor een levenslange natuurlijke gezondheid.

Yamipets experts

Onze Yami experts staan altijd klaar om allerlei vragen over het eten van de hond en kat te beantwoorden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met diervoeding en behandelen iedere vraag persoonlijk en vakbekwaam.

Hoge kwaliteit honden- en kattenvoeding

Ons bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met hondenvoeding en kattenvoeding. Eind jaren ‘60 zijn de makers van Yamipets begonnen met het produceren van natuurlijke kattenvoer en hondenvoer. De keuze om zelf te produceren is gekomen uit een zeer serieuze benadering in het fokken van diverse rashonden. Door gebrek aan kwaliteitsvoeders zijn wij in de jaren ‘60 begonnen met een eigen kleine, maar zeer flexibele fabriek. In deze periode werkten we in samenwerking met collega-fokkers en zijn er vele speciale voedingen ontwikkeld en getest. Uiteindelijk werden er een aantal voedingen door ons (collega-fokkers uit heel Nederland) als zeer goed gekwalificeerd. Hierdoor zette zowel onze raslijnen als die van collega-fokkers een stijgende lijn in.

In de jaren na 2000 werd er veel geëxperimenteerd met nieuwe productiemethodes en nieuwe technieken, daardoor kunnen we onze natuurlijke producten een houdbaarheid van 9 maanden garanderen. Dit heeft geleid tot een hele nieuwe fabriek op het industrieterrein in Cuijk. Hierin konden alle ideeën en opgedane ervaringen in de praktijk worden gebracht.

Door het gebruik van alle Yamipets producten hebben zeer veel rasfokkers sinds 1985 zich als eerste kunnen plaatsen op kampioenschappen en wedstrijden en staan hun prijzenkasten vol bokalen! Alle hondenvoeding en kattenvoeding dragen bij aan het oplossen van allergieën en daardoor is Yamipets momenteel de beste honden- en kattenvoeding die er te koop is! Door fokkers ontwikkeld, door kenners gevoerd.

Yamipets is ontwikkelt met diverse vooraanstaande dierenartsen en een professor, die nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van deze speciale producten. Zij hebben vanuit hun beroep en passie het allerbeste voor met onze honden en katten. Yami hondenvoer en kattenvoer zijn een volledige en natuurlijke voeding gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur- kleur- en smaakstoffen en kunnen aan alle honden- en kattenrassen worden verstrekt. Jonge, volwassen en oudere honden en katten.