Please wait..
Busy loader
Winkelwagen 0 artikelen € 0,00

Tips & Weetjes

Yamipets heeft in samenwerking met de voedingsdeskundigen en professoren hondenvoeding ontwikkeld. Op deze manier garanderen wij de kwaliteit van de hondenbrokken die wij aanbieden.
Dierendag op 4 okotober is de dag om jouw hond of kat eens extra te verwennen. Vele baasjes over de wereld geven hun hond of kat een speeltje, een lekkere snack of gaan er gewoon lekker op uit. Een fantastische dag, maar hoe is dit initiatief eigenlijk ontstaan?
De Jack Russell terrier genaamd Gidget, werd na vier maanden vermissing teruggevonden aan de andere kant van de Verenigde Staten, van Pennsylvania naar Portland. Een Jack Russell terrier was weer opgedoken bij een dierenasiel ruim 4.500 kilometer verderop.
Graanvrij hondenvoer wordt steeds populairder, maar waarom graanvrij hondenvoer en wat zijn de voordelen? Vaak wordt er gezegd dat graanvrij hondenvoer gezonder is... dat is waar! Weliswaar verschilt dit sterk per type hond. Niet elke hond heeft dezelfde voedingsbehoefte. Laten we er eens dieper induiken.
Beste hondenvoer kopen? De beste hondenbrokken bestellen voor jouw hond? Ga je voor goedkoop hondenvoer of ga je voor gewoon goed hondenvoer? Goede hondenvoeding is essentieel voor jouw hond. Maar wat is nu eigenlijk goed hondenvoer? Goed hondenvoer is voer waar jou hond blij van wordt.
Volgens de Chartered Society of Physiotherapy (vertegenwoordigen de belangen van dieren), geven baasjes hun hond of kat intens veel liefde en aandacht. Eigenaren kunnen vaak geen nee zeggen als hun hond of kat met smekende ogen bedelen om voedsel. Dit is een van de oorzaken waarom obesitas is toegenomen in de laatste drie jaren, dus hier een paar tips om jouw hond of kat gezond te houden.
Een puppy of kitten, welke net nieuw is binnen de familie, heeft vaak moeite met alleen zijn. De puppy of kitten alleen laten slapen is erg moeilijk, vooral als je kinderen hebt. De kleine pup of kat begint te huilen en krast op de slaapkamerdeuren. Het is als baasje soms erg moeilijk te weerstaan. Sommige mensen leggen hun hond of kat in hun slaapkamer of slapen zelfs samen in één bed! Maar is dat wel goed om met je hond te slapen?
Er zijn regelmatig discussies over de vraag of veganistisch / vegetarisch hondenvoer gezond is voor huisdieren. Leidt vegetarisch hondenvoer niet tot voedingstekorten? Vegetarische of veganistische baasjes zijn vaak van mening dat een vleesvrij dieet voor honden geschikt is of zelfs gezond. Zij betogen dat honden alleseters zijn en kunnen daarom afzien van vlees en andere dierlijke producten.
Uber levert puppy's op aanvraag om Amerikanen op te vrolijken in 10 verschillende steden. Voor $30 krijgen kantoormedewerkers 15 minuten de tijd om met puppy's te knuffelen en spelen. Middels een speciale app van Uber kunnen deze puppy's besteld worden.
De hersenen van honden reageren vermoedelijk op dezelfde manier op gesproken taal als het menselijk brein, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek.

Archief